venlo koopt lokaal - terugknop

Gekocht in Blerick

Koop-Lokaal-Venlo-Blerick-Tegelen-Arcen-Belfelf-Suus-NO_COMP-2

SUSAN

“Beauty producten wil ik eerst zien en voelen”

Hoi Susan. Die mooie spiegel, waar komt die vandaan?

“Gisteren is mijn oude spiegel gevallen. Ze zeggen dat scherven geluk brengen, maar ik voelde me allesbehalve gelukkig toen het gebeurde: ik kan echt niet zonder spiegel! Ik ben dus met de tablet op de bank gekropen om een nieuw exemplaar te scoren. Bij mij in de buurt zit een winkel met allerlei mooie beauty producten en accessoires maar het is heerlijk om me in alle rust thuis te oriënteren én meteen de knoop door te hakken. Deze nieuwe spiegel komt bij die winkel vandaan.”

 

Waarom heb je de spiegel lokaal online besteld?

Even de stad in duiken is en blijft het snelst, al beloven de meeste webwinkels: voor 12:00 uur besteld, vandaag nog in huis! Nieuwe beauty-producten bestel ik niet graag online. Ik vind het fijn om producten eerst even in de hand te hebben en te testen. Vooral met oogschaduw, lippenstift of foundation vind ik het prettig om eerst de kleur te hebben gezien op mijn eigen huid. In het echt kunnen kleuren behoorlijk verschillen van de foto’s op je beeldscherm. In dit geval dus niet, een nieuwe spiegel koop je makkelijk online. Je weet wat voor kwaliteit lokale winkels aanbieden dus ik kan lekker op de bank een mooie uitzoeken! “

 

Oriënteer je je wel eens online, om vervolgens in de winkel te kopen?

“Zeker! Als ik een nieuwe beauty-trend zie via sociale media bijvoorbeeld. Dan kijk ik eerst hoe een bepaalt product eruitziet bij andere mensen. Vervolgens bekijk ik tutorials om te zien hoe producten bevallen in het gebruik. Vervolgens ga ik naar de winkel om het product te bekijken en te testen. Pas als het dán bevalt, koop ik het in de winkel of lekker makkelijk op de bank.”

koop lokaal verhalen

Koop Lokaal het nieuwe normaal

Een campagne van Venlo Partners / BIZ Tegelen / Taskforce Blerick 

mede-mogelijk-gemaakt-door
Venlo Koopt Lokaal » Suus koopt in Blerick