venlo koopt lokaal - terugknop

Gekocht in Venlo

Koop-Lokaal-Venlo-Blerick-Tegelen-Arcen-Belfelf-Edu-1

Edu

“Van stripboeken krijg ik nooit genoeg!”

Edu, je hebt nieuw leesvoer gevonden in Venlo?

“Ik ben een groot fan van strips en het kopen van nieuwe stripboeken gaat de ene keer heel gericht en de andere keer helemaal spontaan. Of ik nu zomaar door de stad aan het struinen ben, of gericht op zoek ben naar een bepaald boek: ik ga altijd naar de lokale boekhandel toe. Ik neem zo goed als altijd iets mee om mijn verzameling mee uit te breiden.

 

Hoe komt het dat je je zo verbonden voelt met die lokale boekhandel?

“Ze zijn daar altijd even vriendelijk en meedenkend. Ze kennen mijn smaak en kunnen me daarom heel gericht adviseren. Dat kan ik echt waarderen. Lokaal kopen is voor mij heel ontspannend. Lekker ‘schuume’: op mijn dooie gemakje winkel in en winkel uit.”

 

Oriënteer je je wel eens online, om vervolgens lokaal te kopen?

“Dat doe ik vooral als ik een duur product nodig heb, bijvoorbeeld een nieuw, elektrisch apparaat. Ik ben dan heel gericht op zoek en wil weten wat de specificaties zijn, of er verschil zit in prijzen en wat andere kopers ervan vinden. Met die kennis ga ik uiteindelijk toch lokaal winkelen, omdat ik het prettig vind om service en vriendelijkheid te ervaren als ik winkel. Online kopen is gewoon niet zo gezellig en bovendien erg onhandig als je gerichte vragen hebt.”

koop lokaal verhalen

Koop Lokaal het nieuwe normaal

Een campagne van Venlo Partners / BIZ Tegelen / Taskforce Blerick 

mede-mogelijk-gemaakt-door
Venlo Koopt Lokaal » Edu koopt in Venlo