venlo koopt lokaal - terugknop

Gekocht in Tegelen

Koop-Lokaal-Venlo-Blerick-Tegelen-Arcen-Belfeld-Daan-1

daan

“Er zijn in Tegelen prachtige lokale speciaalzaken te vinden”

Ha die Daan! Je hebt deze prachtige schoenen in Tegelen gekocht, gaat dit spontaan of maak je er een moment van?

Wanneer ik lokaal koop dan bezoek ik meestal bewust en doelgericht een winkel. Vaak loop ik dan wel meer winkels binnen. Zo blijft er dan toch meer aan mijn handen plakken dan dat ik van te voren in gedachte had.

Er zijn in onze gemeente namelijk prachtige lokale speciaalzaken te vinden.  Een aantal daarvan bezoek ik dan ook regelmatig. Persoonlijk contact van lokale ondernemers en een goede bereikbaarheid zijn voor mij enkele redenen waarom ik daar graag kom. Zo heb ik laatst deze nieuw stappers gekocht in Tegelen, die ik zowel tijdens het werk als privé goed kan combineren. In diezelfde week heb ik in Belfeld de schoenen van mijn kinderen weer laten aanmeten.

Waarom vind je het belangrijk om juist die binding te hebben met lokale winkels?

Voor mij zijn deze lokale uitjes ideaal te combineren met een druk gezinsleven. Zo schiet ik even snel een winkel binnen na het werk of neem ik de kinderen makkelijk mee, zonder dat ik ze hoef te vervelen met een hele dag shoppen. Daarnaast is het ook wel even lekker socializen met de voor mij bekende ondernemers.

Oriënteer je je weleens online en koop je het dan lokaal?

Bij het aanschaffen van duurdere producten, oriënteer ik mij wel vaker online. Hierbij kan ik dan ook wel echt op verschillende fronten grondig onderzoek doen. Toch heb ik vaak gemerkt dat de prijzen niet ver uit elkaar liggen en dat er zelfs lokaal de scherpste deals te vinden zijn. Daarnaast zijn een goede service en garantie, bij bijvoorbeeld groot elektrisch apparatuur, ook wel redenen om uiteindelijk lokaal te kopen.

koop lokaal verhalen

Koop Lokaal het nieuwe normaal

Een campagne van Venlo Partners / BIZ Tegelen / Taskforce Blerick 

mede-mogelijk-gemaakt-door
Venlo Koopt Lokaal » Daan koopt in Tegelen