venlo koopt lokaal - terugknop

Gekocht in Tegelen

Koop-Lokaal-Venlo-Blerick-Tegelen-Arcen-Belfelf-Anne-3

Anne

“Shoppen in Tegelen is voor mij een uitje”

Hoi Anne. Je woont en studeert in Rotterdam. Waarom kom je dan helemaal naar Tegelen voor die mooie koptelefoon?

“Ik vind het altijd fijn om terug te komen naar Tegelen. Slenteren door de winkelstraat voelt als thuiskomen maar ook als een uitje. Ik ga graag samen met vrienden of familie en het liefst in combinatie met een lekker hapje en drankje. Als ik hier ben shop ik het liefst bij lokale ondernemers. Grote ketens hebben we in Rotterdam namelijk ook.”

Waarom voel je je zo thuis als je gaat winkelen in Tegelen?

“Veel winkeliers ken ik en ik vind het leuk ze weer te zien. Ik maak altijd wel een praatje met ze en het voelt ook heerlijk om in het dialect geholpen te worden. Ik vind het sowieso prettig om naar een winkel toe te gaan als ik ergens naar op zoek ben. Online shoppen is niets voor mij. Als je in ‘real-life’ gaat winkelen weet je precies wat je koopt.”

Dus je koopt nooit iets via internet?

“Natuurlijk wel, maar het liefst zo min mogelijk. Ik oriënteer me wel regelmatig online. Ik vind het fijn om reviews van andere mensen te lezen en productspecificaties met elkaar te vergelijken. Dat kan natuurlijk ook in de winkel, maar dan ben je uren bezig. Ik bereid me dus voor via internet maar de aankoop doe ik het liefst bij een lokale ondernemer. ”

koop lokaal verhalen

Koop Lokaal het nieuwe normaal

Een campagne van Venlo Partners / BIZ Tegelen / Taskforce Blerick 

mede-mogelijk-gemaakt-door
Venlo Koopt Lokaal » Anne koopt in Tegelen